Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Pasta met paprikasaus

Tagliatelle in een romige saus van gegrilde paprika en kaas, een makkelijk en lekker vegetarisch recept!

Ingrediënten
Materialen

Bereiding

 Hak de ui en knoflook grof en bak deze even aan in een pan met een beetje olie of boter. Laat de gegrilde paprika’s goed uitlekken en doe samen met de aangefruite ui en knoflook in een keukenmachine. Mix deze fijn. Doe deze rode puree weer terug in de pan. Voeg de room en bouillon toe en breng op smaak met een snuf peper en zout. Laat dit ca. 10 minuutjes pruttelen. Kook ondertussen ook de pasta gaar. Roer dan ook de kaas en grof gehakte basilicum (bewaar een beetje voor de garnering) door de paprikasaus. Laat de pasta uitlekken en schep door de saus. Verwarm nog een minuutje door. Verdeel de pasta over borden en doe een beetje rucola, wat extra basilicum, pijnboompitten en kaas er over en smakelijk!

  Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal voor nog meer leuke kook en bakvideo’s. Elke donderdag komt er een nieuwe video online.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×