
Pindarotsjes
Deze combi van chocolade en pinda’s is super lekker en heel makkelijk om te zelf te maken
15 M + 30 M afkoelen
Ingrediënten
Voor stuks
-
200 gr chocolade ( puur en melk )
-
175 gr pinda's ( ongezouten )
Materialen
-
Bakplaat met bakpapier
-
Pan met kom ( au bain marie )
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Verwarm een laagje water in een pannetje en zet daar een kom op die het water net niet raakt. Breek de chocolade in die kom en laat smelten. Roer af en toe door. Haal de kom van de pan en schep de pinda’s er door.
-
Maak nu hoopjes met een lepel op het bakpapier. Laat een paar minuten afkoelen en zet dan minimaal een half uurtje in koelkast. Laat ze goed opstijven. Bewaar ze bij voorkeur ook in de koelkast.
Receptvideo
Heeft het gesmaakt?
134 stemmen
Ook lekker