Pita met kruidige kipballetjes en wortel

Broodjes gevuld met Indiaas gekruide gehaktballetjes van kip en wortelslierten

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Meng het kipgehakt met de garam masala kruiden en paneermeel. Draai er kleine gehaktballetjes van. Verhit een beetje olie of boter in de pan en bak de balletjes mooi bruin. Maak ondertussen slierten van de wortel met de spirelli.

 Bak deze een paar minuutjes in de pan tot deze iets zacht wordt. Je kunt ze ook rauw op het broodje doen. Bak ondertussen de pitabroodjes af en snijd ze open. Doe wat sla, kipballetjes en wortelslierten er in. Meng de yoghurt met citroensap, uitgeperste knoflook, peper en zout en schep op de pitabroodjes.

 Houd 2 a 3 broodjes per persoon aan.

13 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!