Romige tagliatelle met kruidige kip

Snelle tagliatelle met maar 5 ingrediënten. Romig, heerlijk gekruid en met kip en roerbakgroenten. Gemakkelijk een lekker gerecht op tafel.

Hoofdgerecht 20 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Doe de nasikruiden in een kommetje met het hete water en roer het door. Laat het even wellen. Kook de tagliatelle gaar.

  2. Bak ondertussen de (vega) kipstukjes in de pan goudbruin. Voeg zodra de kip gebakken is de Thaise groentemix toe en roerbak dit een paar minuutjes mee.

  3. Voeg daarna de nasikruiden en de slagroom toe en roer goed door. Mocht je het te waterig vinden, zet het vuur dan hoger zodat het wat kan inkoken.

  4. Voeg als laatste de gekookte pasta toe en schep erdoorheen.

  5. Tips: kies voor vegan kipstukjes en plantaardige room zoals haverroom/haver cuisine of sojaroom om dit recept plantaardig te maken.


    Op dag 2 is dit gerecht eigenlijk nóg lekkerder! Bekijk hier nog meer gerechten die de volgende dag nog lekkerder zijn,

Heeft het gesmaakt?
444 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Nienke Vinkenvleugel

Ik hou van lekker eten, maar als ik kook of bak wil ik wel graag dat het naast lekker ook makkelijk, snel en gezond is met ingrediënten die ik vaak in huis heb. Dat zie je ook vaak terug in mijn recepten.