Pizza garnalen
Probeer eens iets anders dan een plakje salami of ham en maak deze pizza met garnalen en tomaat!
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Verhit de oven op 220 graden. Meng de garnalen met de uitgeperste of fijngesneden knoflook, olie en een snufje peper en zout. Maak het deeg wegens het recept of de verpakking. Bestuif een werkvlak met wat bloem en rol 2 pizzabodems hierop uit. Besmeer met wat pizzasaus. Verdeel de knoflookgarnalen en tomaatjes er over en bestrooi met wat kaas en bak de pizza in ca 15 knapperig en gaar. Serveer met een handje rucola.

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!