Pizza krans met salami

Deze krans met pizzavulling is een leuke variant van pizza, gevuld met salami, mozzarella, champignons en paprika

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: krans
Benodigdheden:

Bereiding

 Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de champignons in plakjes en de paprika in kleine blokjes en bak een paar minuten in de pan. Snijd ook de salami in reepjes en de mozzarella in kleine stukjes. Halveer de vierkante pizzadeeg plakjes van de ene punt naar de andere punt. Zo krijg je driehoekjes van het deeg. Leg de plakjes deeg om het glas heen en plak deze goed aan elkaar.

 Haal het glas weg. Verdeel de pizzasaus over het midden van de krans. Verdeel hierover de champignons, paprika, salami en mozzarella. Vouw de punten naar de binnenkant en duw goed dicht. Verdeel de geraspte kaas eroverheen en bak de krans af in ongeveer 20 minuten.

 Dit recept is gemaakt door Jaimy

58 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.