Mango tiramisu

Fris en tropisch toetje van laagjes room, lange vinger en mango met eventueel een scheutje Limoncello

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Benodigdheden

Bereiding

Doe het vruchtvlees van de mango’s in de keukenmachine (bewaar wat stukjes voor de garnering) en mix fijn. Voeg een scheutje limoncello toe en meng erdoor.

Mix de slagroom met de kwark en basterdsuiker romig. Breek de lange vingers in stukjes. Verdeel wat stukjes over de bodem van de glaasjes. Maak dan laagjes met mangopuree, room, lange vingers, mangopuree en eindig met de room.

Schep er nog wat overgebleven stukjes op en garneer met wat geraspte kokos. Laat ze minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Je kunt ze ook al een dag van te voren maken.

Tip: je kunt deze tiramisu ook in een ovenschaal maken.

92 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!