Salade met gevulde puntpaprika

Lichte maaltijdsalade van gevulde puntpaprika met mozzarella op bedje van sla en pasta

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen
Dressing

Bereiding

 Verwarm de oven op 200 graden. Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar en zet apart. Bak de spinazie in een pan tot hij begint te slinken. Snijd de puntpaprika’s over de lengte open en verwijder de zaadjes. Vul ze met de gebakken spinazie. Snijd de mozzarella in stukjes en verdeel over de puntpaprika’s.

 Schep wat pesto er op en bestrooi met een snufje peper en zout. Leg ze in een ovenschaal of op een bakplaat en zet 20 minuten in de oven. Kook ondertussen de pasta gaar met een snufje zout. Snijd de tomaatjes doormidden. Meng de sla met de pasta en de tomaatjes. Besprenkel met wat dressing en leg een gevulde puntpaprika er op.

90 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.