
Gnocchi met gegrilde groene asperges
Deze salade met gnocchi en asperges vormt een perfecte start van de lente.
20 M
Ingrediƫnten
Voor personen
-
400 gr gnocchi
-
6 groene asperges
-
8 radijsjes
-
75 gr rucola melange
-
50 gr geitenkaas
-
4 plakken serranoham
-
8 cherrytomaatjes
Voor de dressing
-
2 eetlepels olijfolie
-
3 eetlepels witte wijnazijn
-
Scheutje citroensap
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Meng de ingrediƫnten voor de dressing in een kommetje door elkaar. Zet dan even weg.
Snijd de radijsjes in dunne plakjes en snijd de cherrytomaatjes in kwartjes. Scheur de serranoham in stukjes.
-
Verwarm wat olijfolie in een pan en bak de gnocchi tot ze rondom bruin en krokant worden.
Smeer ondertussen asperges in met wat olijfolie en grill ze in een grillpan totdat ze mooie grillstrepen hebben.
-
Verdeel de sla over 2 borden en verdeel de gnocchi, radijsjes, serranoham en cherrytomaatjes erover. Leg de asperges erop en maak af met wat verbrokkelde geitenkaas. Besprenkel met de dressing.
Heeft het gesmaakt?
64 stemmen
Ook lekker