Gnocchi met gegrilde groene asperges

Deze salade met gnocchi en asperges vormt een perfecte start van de lente.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen
Voor de dressing

Bereiding

 Meng de ingrediënten voor de dressing in een kommetje door elkaar. Zet dan even weg. Snijd de radijsjes in dunne plakjes en snijd de cherrytomaatjes in kwartjes. Scheur de serranoham in stukjes.

 Verwarm wat olijfolie in een pan en bak de gnocchi tot ze rondom bruin en krokant worden. Smeer ondertussen asperges in met wat olijfolie en grill ze in een grillpan totdat ze mooie grillstrepen hebben.

 Verdeel de sla over 2 borden en verdeel de gnocchi, radijsjes, serranoham en cherrytomaatjes erover. Leg de asperges erop en maak af met wat verbrokkelde geitenkaas. Besprenkel met de dressing.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.