Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Salade met gnocchi en gegrilde groene asperges

Deze salade met gnocchi en asperges vormt een perfecte start van de lente.

Ingrediënten
Voor de dressing

Bereiding

 Meng de ingrediënten voor de dressing in een kommetje door elkaar. Zet dan even weg. Snijd de radijsjes in dunne plakjes en snijd de cherrytomaatjes in kwartjes. Scheur de serranoham in stukjes.

 Verwarm wat olijfolie in een pan en bak de gnocchi tot ze rondom bruin en krokant worden. Smeer ondertussen asperges in met wat olijfolie en grill ze in een grillpan totdat ze mooie grillstrepen hebben.

 Verdeel de sla over 2 borden en verdeel de gnocchi, radijsjes, serranoham en cherrytomaatjes erover. Leg de asperges erop en maak af met wat verbrokkelde geitenkaas. Besprenkel met de dressing.

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

×
+
Bewaar deze site als app-icoon op je beginscherm:
klik en kies 'Zet op beginscherm'.