Salade met rosbiefrolletjes

Frisse salade met lekker veel groente en rosbiefrolletjes gevuld met roomkaas en walnoot

Hoofdgerecht 25 min

ingrediënten

voor 2 personen

Bereiding

  1. Meng de roomkaas met 40 gr fijngehakte walnoten en een snufje peper en zout. Snijd de paprika in dunne reepjes. Besmeer de rosbief met roomkaas en rol twee reepjes paprika er in op. Kook de sperziebonen gaar. Meng de sla met de sperziebonen, overige walnoten en gedroogde tomaatjes.

  2. Verdeel de rosbiefrolletjes op de salade. Meng de olijfolie met de citroensap, peper, zout en mosterd en besprenkel de salade hiermee. Serveer eventueel met wat sneetjes brood.

Heeft het gesmaakt?
62 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Uit onze shop

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!