Salade met rosbiefrolletjes
Frisse salade met lekker veel groente en rosbiefrolletjes gevuld met roomkaas en walnoot
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Meng de roomkaas met 40 gr fijngehakte walnoten en een snufje peper en zout. Snijd de paprika in dunne reepjes. Besmeer de rosbief met roomkaas en rol twee reepjes paprika er in op. Kook de sperziebonen gaar. Meng de sla met de sperziebonen, overige walnoten en gedroogde tomaatjes.
-
Verdeel de rosbiefrolletjes op de salade. Meng de olijfolie met de citroensap, peper, zout en mosterd en besprenkel de salade hiermee. Serveer eventueel met wat sneetjes brood.

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!