
Salade met rosbiefrolletjes
Frisse salade met lekker veel groente en rosbiefrolletjes gevuld met roomkaas en walnoot
25 M
Ingrediƫnten: Salade rosbief
Voor personen
-
10 plakjes rosbief ( dungesneden )
-
200 gr roomkaas
-
1 gele paprika
-
65 gr walnoten
-
50 gr sla
-
12 gedroogde tomaatjes
-
200 gr sperziebonen
-
scheut olijfolie
-
1 eetlepel citroensap
-
peper en zout
-
1 theelepel mosterd
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Salade rosbief
-
Meng de roomkaas met 40 gr fijngehakte walnoten en een snufje peper en zout. Snijd de paprika in dunne reepjes. Besmeer de rosbief met roomkaas en rol twee reepjes paprika er in op. Kook de sperziebonen gaar. Meng de sla met de sperziebonen, overige walnoten en gedroogde tomaatjes.
-
Verdeel de rosbiefrolletjes op de salade. Meng de olijfolie met de citroensap, peper, zout en mosterd en besprenkel de salade hiermee. Serveer eventueel met wat sneetjes brood.
Heeft het gesmaakt?
67 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 570
- vet 48 gr
- verzadigd vet 20 gr
- koolhydraten 12 gr
- w.v. suikers 8 gr
- vezels 4 gr
- eiwit 20 gr
- zout 1.5 gr
Ook lekker