Nutella ijs

Romig ijs zonder ijsmachine en gemaakt met maar 4 ingrediënten!

Nagerecht 15 min + 6 uur opstijven

ingrediënten

voor 1 liter

Benodigdheden:

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Doe de slagroom en gecondenseerde melk in een kom en mix met een mixer net niet stijf. Voeg 4 eetlepels Nutella toe (of meer) en wat grof gehakte hazelnoten. Spatel dit er doorheen en giet het mengsel in een of meerdere schalen of vormen. Bestrooi met wat extra hazelnoten en drizzel er wat extra Nutella over. Zet minimaal 6 uur in de diepvries tot het ijs hard is geworden.

  2. Tip: je hoeft dit ijs tussendoor niet door te roeren, het resultaat is een romig en zoet ijs.

Heeft het gesmaakt?
702 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!