Serranoham rolletjes met mozzarella

Super simpel en lekker hapje wat er ook nog eens leuk uit ziet! Lekker bij de borrel of als voorgerecht.

Voorgerecht 15 min

ingrediënten

voor 12 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de bol mozzarella in plakken en daarna in 2 of 3 repen. Snijd de plakken serranoham door de lengte doormidden. Leg een stukje mozzarella aan het begin van een plakje parmaham.

  2. Leg er een plukje sla en een zongedroogd tomaatje bij. Rol ze op en leg ze op een bord. Je kunt het serveren als amuse, borrelhapje of leg er een paar op een bordje als voorgerecht. Trek er wat strepen balsamico crème overheen.

Heeft het gesmaakt?
250 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!