Wrap sterren op prikker

Feestelijk hapje voor Kerst of oud en nieuw van sterren van wraps met een vulling van geitenkaas en pesto

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

Rooster de pijnboompitten en snijd de cherrytomaatjes door de helft.

Steek sterren uit de wraps.

Meng de geitenkaas met de pijnboompitten en pesto.

Besmeer een ster met een beetje van het geitenkaas mengsel. Leg er een andere ster bovenop en herhaal dit nog 2 x. Steek er een prikker met een blaadje basilicum en een halve cherrytomaat door en herhaal dit ook met de rest.

Tip: bewaar de sterren in de koelkast maximaal 2 uur voor het serveren.

5 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!