Wrap sterren op prikker

Feestelijk hapje voor Kerst of oud en nieuw van sterren van wraps met een vulling van geitenkaas en pesto

Hapjes en snacks 25 min

ingrediënten

voor 6 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten en snijd de cherrytomaatjes door de helft.

  2. Steek sterren uit de wraps.

  3. Meng de geitenkaas met de pijnboompitten en pesto.

  4. Besmeer een ster met een beetje van het geitenkaas mengsel. Leg er een andere ster bovenop en herhaal dit nog 2 x. Steek er een prikker met een blaadje basilicum en een halve cherrytomaat door en herhaal dit ook met de rest.

  5. Tip: bewaar de sterren in de koelkast maximaal 2 uur voor het serveren.

Heeft het gesmaakt?
46 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!