Spinaziesalade met kaasschnitzel

Frisse maaltijdsalade met pasta en een smeuïge kaasschnitzel

Hoofdgerecht 20 min

ingrediënten

voor 2 personen

Dressing

Bereiding

  1. Kook de pasta gaar in een pan met water. Snijd ondertussen de komkommer en mango in blokjes. Snijd ook de aardbeien in stukjes. Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar. Verhit een beetje olie of boter in een pan en bak de kaasschnitzels mooi goudbruin.

  2. Verdeel de spinazie over 2 borden. Schep hier wat komkommer, mango en aardbeien over. Besprenkel met de dressing. Leg de kaasschnitzel hierop en bestrooi met amandelschaafsel. Serveer de salade lauwwarm.

Heeft het gesmaakt?
75 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Uit onze shop