
Spinaziesalade met kaasschnitzel
Frisse maaltijdsalade met pasta en een smeuïge kaasschnitzel
20 M
Ingrediënten: Spinaziesalade schnitzel
Voor personen
-
100 gr verse spinazie
-
250 gr aardbeien
-
2 kaasschnitzels
-
1 eetlepel amandelschaafsel
-
125 gr pasta
-
0.5 komkommer
-
1 mango
Dressing
-
1 eetlepel citroensap
-
1 eetlepel honing
-
1 theelepel mosterd
-
2 eetlepels olijfolie
-
snuf peper en zout
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Spinaziesalade schnitzel
-
Kook de pasta gaar in een pan met water. Snijd ondertussen de komkommer en mango in blokjes. Snijd ook de aardbeien in stukjes. Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar. Verhit een beetje olie of boter in een pan en bak de kaasschnitzels mooi goudbruin.
-
Verdeel de spinazie over 2 borden. Schep hier wat komkommer, mango en aardbeien over. Besprenkel met de dressing. Leg de kaasschnitzel hierop en bestrooi met amandelschaafsel. Serveer de salade lauwwarm.
Heeft het gesmaakt?
76 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 640
- vet 32 gr
- verzadigd vet 10 gr
- koolhydraten 70 gr
- w.v. suikers 30 gr
- vezels 8 gr
- eiwit 15 gr
- zout 1.5 gr
Ook lekker