Ga naar de inhoud
Spinaziesalade met kaasschnitzel

Spinaziesalade met kaasschnitzel

Frisse maaltijdsalade met pasta en een smeuïge kaasschnitzel

20 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegetarisch recept

Ingrediënten

Voor personen

  • 100 gr verse spinazie
  • 250 gr aardbeien
  • 2 kaasschnitzels
  • 1 eetlepel amandelschaafsel
  • 125 gr pasta
  • 0.5 komkommer
  • 1 mango

Dressing

  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel honing
  • 1 theelepel mosterd
  • 2 eetlepels olijfolie
  • snuf peper en zout

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kook de pasta gaar in een pan met water. Snijd ondertussen de komkommer en mango in blokjes. Snijd ook de aardbeien in stukjes. Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar. Verhit een beetje olie of boter in een pan en bak de kaasschnitzels mooi goudbruin.


  2. Verdeel de spinazie over 2 borden. Schep hier wat komkommer, mango en aardbeien over. Besprenkel met de dressing. Leg de kaasschnitzel hierop en bestrooi met amandelschaafsel. Serveer de salade lauwwarm.