Toast met ricotta en gegrilde perzik
De verrassende combinatie van ricotta, gegrilde wilde perzik en honing is heerlijk op geroosterd brood
15 M
Ingrediƫnten
Voor stuks
-
4 sneetjes brood
-
250 gr ricotta
-
2 wilde perziken
-
1 eetlepel tijmāØ
-
Handje tuinkers
-
honing
-
olijfolie
-
Snuf peper en zout
Benodigdheden
-
Grillpan
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Besmeer de sneetjes brood dun met olijfolie en rooster ze in de grillpan totdat ze wat krokant zijn. Snijd de perziken in dunne partjes en grill ze in de grillpan totdat ze mooie grillstrepen hebben.
-
Roer de tijm, peper en zout door de ricotta en besmeer de sneetjes brood hiermee. Leg er wat stukjes perzik op en maak af met een scheutje honing en wat tuinkers.
Heeft het gesmaakt?
14 stemmen
Ook lekker