Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Tomaatjes gevuld met pesto

Lekker op een feestje of te gebruiken als tapas
Ingrediënten
Pijnboompitten
1 teentje knoflook
een bos basilicum
een paar peperkorrels
grof zout
olijfolie
200 gram kerstomaatjes
 
Bereiding
Rooster een paar pijnboompitten zonder boter in de koekenpan tot ze lichtbruin zijn. Doe ze in de vijzel met een teentje knoflook, de basilicumblaadjes, een paar peperkorrels en wat grof zout. Vijzel de ingrediënten fijn. Als alles goed fijn is voeg je beetje bij beetje olijfolie toe. En blijf vijzelen tot een mooi mengsel van de gewenste dikte is ontstaan. Je kunt ook een keukenmachine gebruiken om de ingrediënten tot een mengsel te maken. Snij de bovenkant van de tomaatjes en hol ze uit met een mesje of lepel. Vul ze met het pestomengsel Weinig tijd; gebruik kant en klare pesto.

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×