Tomaatjes gevuld met pesto
Deze met roomkaas en pesto gevulde cherrytomaatjes zijn lekker als vegetarisch borrelhapje op een feestje of te gebruiken als tapashapje.
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Bereid de zelfgemaakte pesto eerst voor of gebruik kant en klare pesto.
-
Meng de pesto met de roomkaas in een kommetje.
-
Snijd de bovenkant van de tomaatjes en hol ze uit met een mesje of lepel.
-
Vul de tomaatjes met het pestomengsel.
-
Bewaartip: Je kunt de tomaatjes gevuld met pesto maximaal 2 dagen bewaren in de koelkast.

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!