Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gevulde cherrytomaatjes met couscous

Het perfecte tapas hapje van gevulde cherrytomaatjes met heerlijke pesto couscous

Ingrediënten
  • 250 gr cherrytomaatjes
  • 50 gr couscous
  • 20 gr parmezaanse kaas
  • 1 eetlepel pesto
  • 1 eetlepel geroosterde pijnboompitjes
  • 1 theelepel olijfolie
  • peper en zout

Bereiding
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen van de verpakking, maar voeg er een theelepel olijfolie en een beetje peper en zout bij. Laat de couscous afkoelen. Snijd de bovenkant van de cherrytomaatjes los en haal het vruchtvlees er voorzichtig met een theelepeltje uit.

gevulde_cherrytomaatjes_couscous_01.jpg
gevulde_cherrytomaatjes_couscous_02.jpg
gevulde_cherrytomaatjes_couscous_03.jpg

Breng de couscous verder op smaak door de pesto, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas toe te voegen. Vul de cherrytomaatjes met de couscous en leg de bovenkant van het tomaatje terug erop.

Dit recept is gemaakt door Jaimy

gevulde-tomaatjes-met-couscous_V
Beoordeling (28 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Cannelloni met spinazie en zalm
Pasta ovenschotel met witlof
Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel