Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde cherrytomaatjes met couscous

Het perfecte tapas hapje van gevulde cherrytomaatjes met heerlijke pesto couscous

Ingrediënten

Bereiding

 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen van de verpakking, maar voeg er een theelepel olijfolie en een beetje peper en zout bij. Laat de couscous afkoelen. Snijd de bovenkant van de cherrytomaatjes los en haal het vruchtvlees er voorzichtig met een theelepeltje uit.

 Breng de couscous verder op smaak door de pesto, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas toe te voegen. Vul de cherrytomaatjes met de couscous en leg de bovenkant van het tomaatje terug erop.

 Dit recept is gemaakt door Jaimy

gevulde-tomaatjes-met-couscous_V

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×