Ga naar de inhoud
Tomaten bladerdeeghapjes

Tomaten bladerdeeghapjes

Simpel maar lekker vegetarisch hapje van tomaat uit de oven

15 M + 25 M oventijd

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegetarisch recept

Ingrediënten

Voor stuks

  • 1 rol vers bladerdeeg
  • 5 tomaten ( in verschillende kleuren )
  • handje geraspte kaas
  • peper en zout
  • olie om te bestrijken

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Snijd het bladerdeeg in 15 vierkantjes (3 x 5). Prik wat gaatjes er in met een vork en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk de randen met een beetje olie.


  2. Snijd de tomaten in ca. 6 plakjes en leg er 2 op elk bladerdeeg vierkantje. Bestrooi ze met wat kaas en vbak 25 minuten in de oven.