
Tomaten bladerdeeghapjes
Simpel maar lekker vegetarisch hapje van tomaat uit de oven
15 M + 25 M oventijd
Ingrediƫnten
Voor stuks
-
1 rol vers bladerdeeg
-
5 tomaten ( in verschillende kleuren )
-
handje geraspte kaas
-
peper en zout
-
olie om te bestrijken
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd het bladerdeeg in 15 vierkantjes (3 x 5). Prik wat gaatjes er in met een vork en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk de randen met een beetje olie.
-
Snijd de tomaten in ca. 6 plakjes en leg er 2 op elk bladerdeeg vierkantje. Bestrooi ze met wat kaas en vbak 25 minuten in de oven.
Heeft het gesmaakt?
127 stemmen
Ook lekker