Tomaten bladerdeeghapjes

Simpel maar lekker vegetarisch hapje van tomaat uit de oven

Hapjes en snacks 15 min + 25 oventijd

ingrediënten

voor 15 stuks

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Snijd het bladerdeeg in 15 vierkantjes (3 x 5). Prik wat gaatjes er in met een vork en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk de randen met een beetje olie.

  2. Snijd de tomaten in ca. 6 plakjes en leg er 2 op elk bladerdeeg vierkantje. Bestrooi ze met wat kaas en vbak 25 minuten in de oven.

Heeft het gesmaakt?
125 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!