Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Vegetarische regenboogsalade

Deze kleurrijke salade met yoghurtdressing is een feestje op je bord!

  • 150 gram eikenblad slamelange
  • Ingredienten
    • 175 gram cherrytomaten
    • 50 gram geraspte wortel
    • Een halve mango
    • 1 avocado
    • 100 gram geraspte rode kool
    • 4 eetlepels kwark
    • 2 theelepels citroensap
    • 1 eetlepel gedroogde peterselie
    • Een snuf peper en zout

    Bereiding
    Maak de dressing door de kwark in een kommetje te mengen met de citroensap, peterselie en een snuf peper en zout. Snijd de cherrytomaten, mango en avocado in stukjes.

    regenboogsalade-stap-1.jpg
    regenboogsalade-stap-2.jpg
    regenboogsalade-stap-3.jpg
    regenboogsalade-stap-4.jpg

    Neem een diep bord, begin met onderin met het samenstellen van de regenboogsalade met de sla en leg daar de cherrytomaten, wortelsliertjes, mango, avocado en rode kool op en meng alles door elkaar. Giet tenslotte de yoghurtdressing eroverheen.

    Beoordeling (60 stemmen)
    Bewaar
    E-mail
    Deel
    3 x boerenkool
    • Hoofdgerecht
    Boerenkoolquiche
    • Hoofdgerecht
    Italiaanse boerenkoolstamppot
    • Hoofdgerecht
    Quesadilla’s met rode biet en boerenkool

    Ovenschotels

    Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

    Lasagne met courgette
    Ovenschotel met gehakt en zoete aardappelpuree
    Kip Parmezaan
    Aubergine ovenschotel met geitenkaas
    Cannelloni met spinazie en zalm