Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Vegetarische regenboogsalade

Deze kleurrijke salade met yoghurtdressing is een feestje op je bord!

  • 150 gram eikenblad slamelange
  • Ingredienten
    • 175 gram cherrytomaten
    • 50 gram geraspte wortel
    • Een halve mango
    • 1 avocado
    • 100 gram geraspte rode kool
    • 4 eetlepels kwark
    • 2 theelepels citroensap
    • 1 eetlepel gedroogde peterselie
    • Een snuf peper en zout

    Bereiding
    Maak de dressing door de kwark in een kommetje te mengen met de citroensap, peterselie en een snuf peper en zout. Snijd de cherrytomaten, mango en avocado in stukjes.

    Neem een diep bord, begin met onderin met het samenstellen van de regenboogsalade met de sla en leg daar de cherrytomaten, wortelsliertjes, mango, avocado en rode kool op en meng alles door elkaar. Giet tenslotte de yoghurtdressing eroverheen.

    Sandra

    Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

    De nieuwste BBQ recepten

    Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

    ×