Ga naar de inhoud
Vegetarische regenboogsalade

Vegetarische regenboogsalade

Deze kleurrijke salade met yoghurtdressing is een feestje op je bord!

15 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegetarisch recept

Ingrediënten

Voor personen

Ingredienten

  • 150 gram eikenblad slamelange
  • 175 gram cherrytomaten
  • 50 gram geraspte wortel
  • Een halve mango
  • 1 avocado
  • 100 gram geraspte rode kool
  • 4 eetlepels kwark
  • 2 theelepels citroensap
  • 1 eetlepel gedroogde peterselie
  • Een snuf peper en zout

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Maak de dressing door de kwark in een kommetje te mengen met de citroensap, peterselie en een snuf peper en zout.

    Snijd de cherrytomaten, mango en avocado in stukjes.


  2. Neem een diep bord, begin met onderin met het samenstellen van de regenboogsalade met de sla en leg daar de cherrytomaten, wortelsliertjes, mango, avocado en rode kool op en meng alles door elkaar. Giet tenslotte de yoghurtdressing eroverheen.