Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Vegetarische salade met parelcouscous

Dit gezonde gerecht met gegrilde courgette en paprika is lekker als hoofdgerecht of als bijgerecht bij de barbecue

Ingrediënten
Benodigdheden

Bereiding

 Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en gebruik de bouillon om de parelcouscous in te koken. Snijd de courgette in plakjes en de paprika in reepjes. Bestrijk deze met een beetje olijfolie en grill in een grillpan totdat ze mooie grillstreepjes hebben.

 Bak de groenteballetjes volgens de aanwijzingen op de verpakking rondom bruin. Snijd de cherrytomaatjes doormidden. Verdeel wat rucola over de borden, met daaroverheen de parelcouscous, cherrytomaatjes, gegrilde courgette, paprika en groenteballetjes. Verkruimel als laatste wat feta eroverheen.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×