Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Couscous met kalkoen in een glaasje

Serveer met de kerst dit lekkere en verantwoorde voorgerecht van couscous met kalkoenspiesjes

Ingrediënten
Materialen:

Bereiding

 Snijd de kalkoen in stukjes van ca 2 x 2 cm. Doe ze in en kom en kruid met een snuf kaneel en peper en zout. Laat de couscous wellen zoals omschreven op de verpakking en voeg een ½ bouillonblokje en een eetlepel olijfolie toe aan het water. Verhit een pan met een beetje olie of boter en bak de kalkoenspiesjes gaar en bruin in ca 8 minuten.

 Roer de couscous los met een vork. Roer de granaatappelpitjes er door. Hak de munt en peterselie fijn en schep ook door de couscous. Vul de glaasjes met het couscous mengsel en kruimel er een beetje feta over en steek het kalkoenspiesje er in.

 Je kunt dit gerecht zowel warm als koud eten.

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×