Wraps met pulled chicken

Goed gevulde wraps met stukjes gegaarde pikante kip en avocado

Hoofdgerecht 50 min

ingrediënten

voor 4 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verhit een pan met water. Doe de kipfilets hierin zodra het water kookt en kook ze 15 a 20 minuten tot ze helemaal gaar (en wit) zijn. Snijd ondertussen de tomaatjes in vieren, en de knoflook en ui fijn. Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook aan. Haal de kip uit de pan en trek deze met 2 vorken helemaal uit elkaar in kleine stukjes. Voeg de stukjes kip toe aan de ui.

  2. Spuit of schep de ketchup er bij en breng op maak met de peper, zout, paprikapoeder en een snufje chili. Schep alles goed door elkaar en bak nog 2 minuutjes. Doe een beetje sla op een wrap en schep wat van het kipmengsel er op. Doe er wat tomaatjes en stukjes avocado bij. Schep er een beetje zure room op en vouw de wrap dicht.

Heeft het gesmaakt?
507 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!