Ga naar de inhoud
Wraps met pulled chicken

Wraps met pulled chicken

Goed gevulde wraps met stukjes gegaarde pikante kip en avocado

50 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.

Ingrediënten

Voor stuks

  • 4 wraps ( zelfgemaakt of kant en klaar )
  • 2 kipfilets
  • Handje sla
  • 1 avocado
  • 125 ml zure room
  • 150 gr tomaatjes
  • 1 rode ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 3 a 4 eetlepels ketchup
  • peper en zout
  • snuf chilipoeder
  • olie om te bakken

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verhit een pan met water. Doe de kipfilets hierin zodra het water kookt en kook ze 15 a 20 minuten tot ze helemaal gaar (en wit) zijn. Snijd ondertussen de tomaatjes in vieren, en de knoflook en ui fijn. Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook aan. Haal de kip uit de pan en trek deze met 2 vorken helemaal uit elkaar in kleine stukjes. Voeg de stukjes kip toe aan de ui.


  2. Spuit of schep de ketchup er bij en breng op maak met de peper, zout, paprikapoeder en een snufje chili. Schep alles goed door elkaar en bak nog 2 minuutjes. Doe een beetje sla op een wrap en schep wat van het kipmengsel er op. Doe er wat tomaatjes en stukjes avocado bij. Schep er een beetje zure room op en vouw de wrap dicht.