Zoete aardappel toastjes met ricotta en peer

Deze gezonde hapjes zijn een verrassende variant op de klassieke toastjes

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Materialen

Bereiding

 Verwarm de oven voor op 180 graden. Was de zoete aardappel grondig en snijd hem in plakjes. Besmeer de bovenkant van de plakjes met een dun laagje olijfolie en bestrooi met peper en zout. Verdeel de plakjes over een beklede bakplaat en zet ze 30 minuten in de oven.

 Snijd de peer in plakjes en breek de walnoten in stukjes. Besmeer de zoete aardappelplakjes met ricotta en verdeel een paar plakjes peer erover. Bestrooi met wat stukjes walnoot en maak af met een beetje honing.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!