Geroosterde kikkererwten
Krokante kikkererwten uit de oven met een licht pittig en kruidig laagje. Lekker als snack of over de salade of soep!
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Verwarm de oven op 200° C. Meng alle ingrediënten door elkaar en verdeel over een bakblik. Het makkelijkste is het om deze te bekleden met bakpapier.
-
Rooster de kikkererwten 15 min in de oven en schep er dan nog eens met de lepel doorheen. Zet ze nogmaals 10 tot 15 minuten in de oven totdat ze knapperig zijn. Laat afkoelen en geniet er van.

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!