Sauzen

Sauzen

En lekker sausje kan een gerecht nog beter maken. En met deze saus recepten heb je geen pakje of zakje nodig! Van zelfgemaakte tomatensaus tot bechamelsaus en teriyakisaus. Deze sauzen zijn lekker bij bijvoorbeeld pasta, vlees, vis of groenten.

Pasta met champignons en truffel
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Dit pasta recept met champignons en truffel in een heerlijke roomsaus is echt genieten en super makkelijk te maken.

Gehaktballetjes in roomsaus met champignons
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Deze gekruide gehaktballetjes worden in een heerlijke zelfgemaakte roomsaus met champignons geserveerd. Lekker bij rijst of pasta!

Gnocchi in pompoensaus
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Een heerlijk vegetarische maaltje van zachte gnocchi in een licht pittige pompoensaus

Visschnitzels met bieslooksaus
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • *

Zelfgemaakte krokante schnitzels van vis met een roerbak van aardappel en broccoli

Zigeunersaus
  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 1 portie
  • *

Lekkere zelfgemaakte licht pittige zigeunersaus met paprika en augurk

Teriyakisaus zelf maken
  • Bijgerecht
  • 15 min
  • 150 ml
  • *

Zelf deze Japanse teriyakisaus maak je met 6 ingredienten en is heerlijk in een wokrecept met vlees en/of groenten

Kerriesaus
  • Bijgerecht
  • 15 min
  • 1 portie
  • *

Deze saus maak je heel makkelijk zelf en is lekker bij o.a. kip en groenten

Zelfgemaakte gorgonzolasaus
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Met maar 6 ingrediënten maak je deze romige en smaakvolle gorgonzolasaus, lekker bij pasta of een stukje vlees zoals biefstuk

Vis met saliesaus
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Als je met de kerst, of tijdens een ander feestelijk diner, vis wil serveren, probeer dan deze kabeljauw met een romige saliesaus en wortel.

Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Malse varkenshaas omwikkeld met spek geserveerd met een romige pepersaus