Sauzen

Sauzen

En lekker sausje kan een gerecht helemaal maken! En met deze recepten heb je geen pakje of zakje meer nodig. Van zelfgemaakte bechamelsaus tot tacosaus of witte wijnsaus. Deze sauzen zijn lekker bij de pasta, vlees, vis of groenten.

Zelfgemaakte gorgonzolasaus
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Met maar 6 ingrediënten maak je deze romige en smaakvolle gorgonzolasaus, lekker bij pasta of een stukje vlees zoals biefstuk

Vis met saliesaus
  • Hoofdgerecht
  • 35 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Als je met de kerst vis wil serveren, probeer dan deze kabeljauw met een romige saliesaus en wortel

Hertenrugfilet met veenbessensaus
  • Hoofdgerecht
  • 55 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Een feestje op je bord: hertenrugfilet met romanesco, knolselderij puree en veenbessensaus

Biefstuk met salie roomsaus
  • Hoofdgerecht
  • 45 MIN + 1 UUR WACHTTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekker stukje biefstuk met de perfecte salie roomsaus gemaakt van zelfgemaakte bouillon

Varkenshaas met mosterdsaus
  • Hoofdgerecht
  • 35 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Makkelijk zelf te maken: malse stukjes varkenshaas met een romige mosterdsaus

Gepocheerde schol met dillesaus
  • Hoofdgerecht
  • 40 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • ***

Heerlijk visrecept voor de kerst; scholfilet met saus van roomboter, dille en kappertjes

Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Malse varkenshaas omwikkeld met spek geserveerd met een romige pepersaus

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!