Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Zelfgemaakte tacosaus

Deze zelfgemaakte tacosaus is echt zo lekker! Veel lekkerder als uit een potje en in 15 minuten klaar.

Ingrediënten
  • 400 ml gezeefde tomaten
  • ½ rode peper
  • ½ theelepel komijn
  • 1 uitje
  • 1 groene paprika
  • 1 teen knoflook
  • 2 theelepels suiker
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 eetlepel azijn

Bereiding
Snipper het uitje en de knoflook en hak de groene paprika in kleine stukjes. Verhit een beetje olie of boter in een pan en voeg de ui, knoflook en paprika toe. Fruit deze een paar minuten aan. Voeg ook de fijngehakte rode peper toe.

Doe dan de komijn, suiker, azijn en paprikapoeder erbij en roer er door. Voeg als laatste de gezeefde tomaten toe en verwarm alles een paar minuten goed door. Laat de tacosaus daarna (gedeeltelijk) afkoelen. Serveer met bijvoorbeeld nacho’s of bij wraps.

taco-saus

De nieuwste pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×