Zelfgemaakte tacosaus

Deze zelfgemaakte tacosaus is echt zo lekker! Veel lekkerder als uit een potje en in 15 minuten klaar.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: ml

Bereiding

 Snipper het uitje en de knoflook en hak de groene paprika in kleine stukjes. Verhit een beetje olie of boter in een pan en voeg de ui, knoflook en paprika toe. Fruit deze een paar minuten aan. Voeg ook de fijngehakte rode peper toe.

 Doe dan de komijn, suiker, azijn en paprikapoeder erbij en roer er door. Voeg als laatste de gezeefde tomaten toe en verwarm alles een paar minuten goed door. Laat de tacosaus daarna (gedeeltelijk) afkoelen. Serveer met bijvoorbeeld nacho’s of bij wraps.

44 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.