Zelfgemaakte tacosaus

Deze zelfgemaakte tacosaus is echt zo lekker! Veel lekkerder als uit een potje en in 15 minuten klaar.

Bijgerecht 15 min

ingrediënten

voor 400 ml

Bereiding

  1. Snipper het uitje en de knoflook en hak de groene paprika in kleine stukjes. Verhit een beetje olie of boter in een pan en voeg de ui, knoflook en paprika toe. Fruit deze een paar minuten aan. Voeg ook de fijngehakte rode peper toe.

  2. Doe dan de komijn, suiker, azijn en paprikapoeder erbij en roer er door. Voeg als laatste de gezeefde tomaten toe en verwarm alles een paar minuten goed door. Laat de tacosaus daarna (gedeeltelijk) afkoelen. Serveer met bijvoorbeeld nacho’s of bij wraps.

Heeft het gesmaakt?
50 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!