Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Slagroom

Indische quiche
  • Tussendoortjes
  • 40 min + 45 min oventijd
  • 6 personen
  • **

Quiche met een Indische twist van gekruid gehakt en diverse groenten op smaak gebracht met o.a. ketjap en sambal

Panna cotta kokos passievrucht
  • Nagerecht
  • 25 min + 2 uur opstijven
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk tropisch dessert: romige panna cotta van room en kokosmelk met een laagje frisse passievrucht

Champignonsoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Makkelijk basisrecept voor vers gemaakte romige champignonsoep met gebakken champignons en een snufje tijm

Frappuccino mokka
  • Drankjes
  • 10 min
  • 2 glazen
  • *

Hoe maak je zelf een lekkere frappuccino, een Ijskoude koffie drink met chocolade en slagroom? Probeer dit recept eens!

Vanille roomijs maken
  • Nagerecht
  • 10 min + 6 uur opstijven
  • 8 porties
  • *

Met maar 3 ingredienten en zonder ijsmachine maak je super makkelijk heerlijk vol en romig ijs dat makkelijk schepbaar is.

Aardbeien yoghurtijs
  • Nagerecht
  • 20 min + 6 uur opstijven
  • 4 porties
  • *

Zelfgemaakt romig ijs met verse aardbeien, slagroom en yoghurt. Makkelijk te maken zonder ijsmachine en heerlijk als dessert

Mango ijs met kokos
  • Nagerecht
  • 15 min + 6 uur opstijven
  • 4 porties
  • *

Heerlijk romig zelfgemaakt ijs (zonder ijsmachine) met tropische smaken van mango en kokos

Quiche met zalm en spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekkere quiche van bladerdeeg met een vulling van spinazie en zalm, een heerlijke combinatie!

Panna cotta met aardbei
  • Nagerecht
  • 40 min + 4 uur opstijven
  • 2 personen
  • **

Heerlijk dessert van zelfgemaakte panna cotta van opgesteven room met een lekkere friszoete aardbeiensaus

Monchou taart
  • Bakrecept
  • 25 min + opstijven
  • 10 à 12 personen
  • *

Heerlijke klassieke taart met een krokante bodem van Bastognekoeken, romige monchou vulling en kersen als topping

Preipannetje met zalm
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijk pannetje met een romig mengsel met prei en champignons met daarin stukjes zalmfilets gegaard

Aspergemousse in een glaasje
  • Voorgerecht
  • 25 min + 1 uur opstijven
  • 2 a 3 stuks
  • **

Leuk voorgerechtje of amuse van een zachte mousse van asperges en slagroom geserveerd met gerookte zalm

Broodjes gevuld met ei
  • Ontbijt
  • 15 min + 15 min oventijd
  • 4 stuks
  • *

Leuk lunchgerecht of ontbijt recept van broodjes gevuld met ei gegratineerd met kaas uit de oven, ook leuk voor Pasen!

Frisse citroentaart
  • Bakrecept
  • 20 min + 35 min oventijd
  • 10 personen
  • **

Een krokante bodem met een zachte friszoete vulling van citroen, een makkelijk en elegant taartje gemaakt met een paar basisingrediënten

Aspergesoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • **

Heerlijk en makkelijk basisrecept voor een romige verse aspergesoep met een topping van reepjes ham en ei

Limoncello mousse dessert
  • Nagerecht
  • 25 min + 2 uur opstijven
  • 3 stuks
  • **

Fris en luchtig toetje van citroenmousse met een vleugje limoncello en bastogne koekjes op de bodem

Crème brûlée
  • Nagerecht
  • 20 min + 30 oventijd + afkoelen
  • 6 stuks
  • **

Makkelijk recept met maar 5 ingredienten en handige stap voor stap foto's om zelf deze romige crème brûlée te maken met krokant suikerlaagje, hét perfecte toetje!

Romig dessert met Bastogne en kersen
  • Nagerecht
  • 35 min + opstijven
  • 4 stuks
  • **

Een heerlijk toetje met maar 7 ingrediënten met laagjes van krokante koekkruimels, romige monchou vulling en kersen in saus

Pompoensoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 3 - 4 personen
  • *

Geniet extra van de herfst met deze heerlijke verse basis pompoensoep die eenvoudig en snel te maken is

Mosterdsoep - romig en licht pittig
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Lekkere romige soep op basis van aardappel en prei met een licht pittige smaak van mosterd

Abrikozen muffins
  • Bakrecept
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 12 stuks
  • **

Luchtige muffins gemaakt zonder boter met stukjes abrikoos en amandel, een perfect gebakje voor op een feestje of voor bij de high tea

Venkelsoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Lekkere romige soep met anijsachtige smaak op basis van verse venkel en aardappel die binnen een half uurtje op tafel staat

Pasta met zalm en spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Snel en makkelijk een heerlijk pastagerecht op tafel met zalm en spinazie in een romige saus, echt een perfecte combinatie!

Mini frambozen muffins
  • Bakrecept
  • 15 min + 20 min
  • 12 stuks
  • **

Mini frambozenmuffins gemaakt met maar 5 ingredienten, leuk als traktatie of lekker als tussendoortje en onmisbaar bij de high tea!

Bokkenpootjes tiramisu
  • Nagerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Supersnel toetje met mascarponeroom met Bokkenpootjes in een glaasje, een lekkere en leuke variant op tiramisu

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×