Stroopwafel pancakes

Heerlijke pannenkoekjes met stukjes stroopwafel er in zodat de karamel smelt in het beslag. Maak de pancakes af met wat slagroom en koek kruimels

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Topping

Bereiding

 Klop met een mixer of garde de melk, ei, zout, suiker en bakmeel door elkaar tot een stevig beslag. Kruimel of hak de stroopwafel in kleine stukjes en meng door het beslag.

 Verhit een koekenpan en voeg een beetje boter toe. Schep met een sauslepel hoopjes in de pan op middelhoog vuur. Laat goudbruin bakken aan de onderzijde en als er belletjes te zien zijn aan de bovenzijde draai je ze om. Bak ook de andere zijde licht bruin.

 Stap de stroopwafel pannenkoeken op en garneer met een toef slagroom, stroop en stroopwafels.

10 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!