Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Mosterdsoep

 
 
Begin je diner met deze romige mosterdsoep

Ingrediënten
1 prei
2 middelgrote aardappelen
25 gr boter
4 eetl grove mosterd
2 blokjes voor kippenbouillon
100 ml slagroom
 
Bereiding
Snijd de aardappelen in blokjes en de prei in ringen. Verhit de boter in een grote pan en bak de prei en aardappels 3 minuutjes. Voeg de helft van de mosterd toe en en bak deze even zachtjes mee. Voeg 1 liter water toe en breng aan de kook. Verkruimel de bouillonblokjes boven de soep en laat alles 20 min zachtjes doorkoken. Pureer de soep met de staafmixer en roer de slagroom en de rest van de mosterd er door heen. 
Beoordeling (157 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette