Kookinfo
Heel veel handige en onmisbare kooktips op een rijtje. Van hoe laat ik brood rijzen en hoe bak je een perfect biefstuk tot aan soepen binden en de perfecte cake bakken. Met deze slimme tips voor in de keuken voorkom je veelgemaakte beginners fouten en zet je makkelijk iets lekkers op tafel.

Oventemperatuur
Welke oventemperatuur moet ik aanhouden voor een gas, hetelucht of elektrische oven?
27 januari 2022

Tips gist
Welke soorten gist zijn er en hoe kun je deeg het beste laten rijzen?
17 maart 2013

Tips soufflƩ maken
SoufflƩ maken is altijd een uitdaging maar oefening baart kunst en met deze tips kan het bijna niet fout gaan.
25 januari 2013

Tips biefstuk
Hoe bak je een biefstuk rare, medium of well-done? En hoe breng je dit lekkere stuk vlees lekker op smaak?
16 november 2012

Tips (wok)pannen
Hoe maak je pannen het beste schoon en waar let ik op bij het kopen van een pan?
30 augustus 2012

Tips tajine
Voor de eerste keer koken met een tajine? Lees eerst deze handige tips over het gebruik en onderhoud van de tajine.
13 juli 2012

Tips snijden
Groente, kruiden of vlees snijden wordt een fluitje van een cent met deze handige tips.
24 juni 2012

Tips saus en soep binden
Een saus of soep maak je makkelijk wat dikker met deze handige tips.
28 april 2012

Tips rijst
Handige tips om je rijst mooi gaar en droog te koken en een aantal lekkere suggesties
24 januari 2012

Tips aardappelen
Welke soort aardappel gebruik je voor welke toepassing en hoe bewaar je aardappels het beste?
24 januari 2012

Tips deeg rollen
Hoe rol je handig deeg uit zonder dat het gaat plakken?
24 januari 2012

Tips slagroom
Essentiƫle tips om slagroom en eiwitten mooi stijf te kloppen
17 januari 2012

Tips knoflook
Knoflook makkelijk pellen en hoe kom je van die sterke geur af?
10 januari 2012

Tips cake bakken
Hoe krijg je een lekkere luchtige cake en zorg je er voor dat hij niet in de vorm blijft plakken?
10 januari 2012

Omrekenen hoeveelheden
Wat is ook alweer een ons? En hoeveel gram is een Amerikaanse cup?
10 januari 2012

Tip kaneel
Waarvoor gebruik je kaneel en waar smaakt dit lekker bij?
8 januari 2012

Tips tomaten
Hoe kun je tomaten het beste bewaren en hoe pel je ze makkelijk?
2 januari 2012

Tips tapas
Een tapasavondje in de planning? Lees eerst deze tips voor een geslaagde avond!
2 januari 2012

Tips pasta
Hoeveel pasta moet je ongeveer per persoon aanhouden en hoe voorkom je dat pasta gaat plakken?
31 december 2011

Tips groenten koken
Hoe kook je groenten precies gaar en breng je ze lekker op smaak?
30 december 2011

Tips citroen
Wat kun je allemaal met een citroen in de keuken?
30 december 2011

Tip champignons
Hoe maak je champignons het beste schoon en hoe bewaar je ze?
30 december 2011