
Abrikozen borrelhapje met spek
Met geitenkaas gevulde abrikozen omwikkeld met spek, een ideaal borrelhapje!
15 M + 12 M oventijd
Ingrediƫnten: Abrikozen spek hapje
Voor stuks
-
350 gr Pot abrikoosjes op sap ( of gewelde abrikozen uit zak )
-
125 gr geitenkaas
-
20 plakken ontbijtspek ( ca 150 gr )
Benodigdheden
-
Bakplaat met bakpapier
-
prikkers
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Abrikozen spek hapje
-
Verwarm de oven op 200 graden. Laat de abrikoosjes uitlekken en maak ze voor de helft open. Stop er een stukje geitenkaas in en wikkel de spek er om heen.
-
Leg ze op het bakpapier en bak ze in ongeveer 12 minuten krokant. Prik er een stokje in en serveer op een schaaltje.
Heeft het gesmaakt?
86 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 58
- vet 3 gr
- verzadigd vet 1.3 gr
- koolhydraten 5 gr
- w.v. suikers 4 gr
- vezels 0.5 gr
- eiwit 3 gr
- zout 0.5 gr
Ook lekker