Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Abrikozen borrelhapje met spek

Met geitenkaas gevulde abrikozen omwikkeld met spek, een ideaal borrelhapje!

Ingredienten
Pot abrikoosjes op sap a 350 gr (of gewelde abrikozen uit zak)
125 gr geitenkaas
20 plakken ontbijtspek (ca 150 gr)
 
Materialen
Bakplaat met bakpapier
Prikkers
 
Bereiding
Verwarm de oven op 200 garden. Laat de abrikoosjes uitlekken en maak ze voor de helft open. Stop er een stukje geitenkaas in en wikkel de spek er om heen. Leg ze op het bakpapier en bak ze in ongeveer 12 minuten krokant. Prik er een stokje in en serveer op een schaaltje.
 
abrikozen hapje 01
abrikozen hapje 01
abrikozen hapje 01

Voorgerechten

Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, pittige gamba's, courgettesoep, bruschetta's en spaghetti aglio olio.

×