Ga naar de inhoud
Abrikozen borrelhapje met spek

Abrikozen borrelhapje met spek

Met geitenkaas gevulde abrikozen omwikkeld met spek, een ideaal borrelhapje!

15 M + 12 M oventijd

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediënten

Voor stuks

  • 350 gr Pot abrikoosjes op sap ( of gewelde abrikozen uit zak )
  • 125 gr geitenkaas
  • 20 plakken ontbijtspek ( ca 150 gr )

Benodigdheden

  • Bakplaat met bakpapier
  • prikkers

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Laat de abrikoosjes uitlekken en maak ze voor de helft open. Stop er een stukje geitenkaas in en wikkel de spek er om heen.


    Abrikozen hapje met spek stap 1 Abrikozen hapje met spek stap 2 Abrikozen hapje met spek stap 3
  2. Leg ze op het bakpapier en bak ze in ongeveer 12 minuten krokant. Prik er een stokje in en serveer op een schaaltje.