
Abrikozen borrelhapje met spek
Met geitenkaas gevulde abrikozen omwikkeld met spek, een ideaal borrelhapje!
15 M + 12 M oventijd
Ingrediƫnten
Voor stuks
-
350 gr Pot abrikoosjes op sap ( of gewelde abrikozen uit zak )
-
125 gr geitenkaas
-
20 plakken ontbijtspek ( ca 150 gr )
Benodigdheden
-
Bakplaat met bakpapier
-
prikkers
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Verwarm de oven op 200 graden. Laat de abrikoosjes uitlekken en maak ze voor de helft open. Stop er een stukje geitenkaas in en wikkel de spek er om heen.
-
Leg ze op het bakpapier en bak ze in ongeveer 12 minuten krokant. Prik er een stokje in en serveer op een schaaltje.
Heeft het gesmaakt?
86 stemmen
Ook lekker