Appel karamel dip

Deze appel karamel dip is een heerlijk snel en makkelijk tussendoortje. Een romige dip gemaakt van roomkaas en karamel om lekkere frisse en knapperige appel plakjes in te dippen.

Tussendoortjes 10 min

ingrediënten

voor 1 portie

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Zorg ervoor dat de roomkaas op kamertemperatuur is. Doe de roomkaas in een kom en voeg hier de poedersuiker, karamelsaus, vanille extract en een snuf kaneel aan toe. Meng dit met behulp van een handmixer tot een romig geheel.

  2. Snijd de appel in plakjes en de walnoten fijn. Doe de karamel dip in een schaaltje en maak deze af met wat extra karamelsaus en de gehakte walnoten. Serveer met de appelplakjes om te dippen.

Heeft het gesmaakt?
15 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!