Ga naar de inhoud
Appel karamel dip

Appel karamel dip

Deze appel karamel dip is een heerlijk snel en makkelijk tussendoortje. Een romige dip gemaakt van roomkaas en karamel om lekkere frisse en knapperige appel plakjes in te dippen.

10 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediënten

Voor portie

  • 200 gr roomkaas
  • 15 gr poedersuiker
  • 30 ml karamelsaus
  • 1 theelepel vanille extract
  • snuf kaneel
  • handje walnoten
  • 1 appels

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Zorg ervoor dat de roomkaas op kamertemperatuur is. Doe de roomkaas in een kom en voeg hier de poedersuiker, karamelsaus, vanille extract en een snuf kaneel aan toe. Meng dit met behulp van een handmixer tot een romig geheel.


  2. Snijd de appel in plakjes en de walnoten fijn. Doe de karamel dip in een schaaltje en maak deze af met wat extra karamelsaus en de gehakte walnoten. Serveer met de appelplakjes om te dippen.