Appel karamel dip

Deze appel karamel dip is een heerlijk snel en makkelijk tussendoortje. Een romige dip gemaakt van roomkaas en karamel om lekkere frisse en knapperige appel plakjes in te dippen.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: portie

Bereiding

Zorg ervoor dat de roomkaas op kamertemperatuur is. Doe de roomkaas in een kom en voeg hier de poedersuiker, karamelsaus, vanille extract en een snuf kaneel aan toe. Meng dit met behulp van een handmixer tot een romig geheel.

Snijd de appel in plakjes en de walnoten fijn. Doe de karamel dip in een schaaltje en maak deze af met wat extra karamelsaus en de gehakte walnoten. Serveer met de appelplakjes om te dippen.

11 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!