Kip kerrie salade

Wist je dat je heel makkelijk zelf je eigen kip kerrie salade maakt? Lekker voor tijdens de lunch of op een toastje tijdens een feestje

Lunch 25 min

ingrediënten

voor 4 broodjes

Bereiding

  1. Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook. Doe de kipfilet hierin en kook ongeveer 10 a 15 minuten tot hij gaar is. Meng ondertussen de yoghurt, mayonaise, kerriepoeder, citroensap, chili, peper, zout en gember door elkaar. Hak de bosui in ringetjes en voeg toe aan de kerriesaus en bewaar eventueel een paar ringetjes voor garnering. Laat de perzik uitlekken en snijd in stukjes. Schep ook door het kerriemengsel. Laat de kip uitlekken en trek met een vork uit elkaar tot pulled chicken. Voeg dit toe aan het kerriemengsel en schep er goed doorheen. Serveer de kip kerriesalade op brood of op toast.



  2. Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal voor nog meer leuke kook en bakvideo’s. Elke donderdag komt er een nieuwe video online.

Heeft het gesmaakt?
134 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!