Asperge salade met Hollandse garnaal

Een frisse asperge salade voor op brood of bij de borrel op een toastje. Dit is een echte Hollandse salade door de asperges en Hollandse garnalen.

Lunch 30 min

ingrediënten

voor 6 personen

Bereiding

  1. Kook de eieren hard in ongeveer 8 minuten. Laat deze goed schrikken en pel ze. Snijd de asperges in kleine stukjes en kook deze in gezouten water in 8 minuten gaar. Voeg halverwege de kooktijd de doperwten toe en kook mee.

  2. Hak de dille en voeg samen met de yoghurt, mayonaise, Hollandse garnalen en peper en zout. Snijd de eieren in kleine stukjes en voeg eraan toe. Giet de asperges en doperwten af en meng met het garnalen mengsel. Serveer op vers stokbrood.

  3. Tip: Houd jij niet van garnalen? Vervang deze dan door reepjes gekookte ham of gerookte kip.

  4. Dit recept is gemaakt door Jaimy

Heeft het gesmaakt?
28 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.