Bosvruchten salade

Super snelle zomerse salade met frambozen, aardbeien en bessen met geitenkaas en nootjes

Ingredienten
250 gr bosvruchten (aardbeien, frambozen, blauwe bessen etc)
75 gr sla
100 gr geitenkaas
50 gr pecannoten
scheutje olijfolie
1 limoen
1 theelepel suiker
 
Bereiding
Was de bosvruchten en snijd de aardbeien in plakjes. Doe de sla in een kom of verdeel over 2 borden. Schep de bosvruchten er door. Verdeel de geitenkaas er over en de grof gehakte pecannoten. Klop de olijfolie, sap van 1 limoen en suiker door elkaar in een kommetje. Besprenkel de salade met de dressing. Serveer meteen.
 
38 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.