Bounty balls

Deze gezondere versie van Bounty's zijn lekker om tussendoor van te snacken.

Tussendoortjes 30 min + 1 uur opstijven

ingrediënten

voor 12 stuks

Materialen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Smelt de kokosolie. Mix deze vervolgens met de kokorasp, ahornsiroop en vanille door elkaar in een keukenmachine. Maak er balletjes van door wat van te mengsel in je handen te kneden (niet rollen). Als het mengsel te droog is voeg je een beetje extra kokosolie toe Laat de balletjes een uurtje opstijven in de koelkast (of 20 min in de vriezer). Smelt de chocolade au bain marie. Haal de balletjes hierdoor en laat uitlekken op een stuk bakpapier. Bestrooi eventueel met wat extra kokosrasp. Laat de chocolade uitharden, bijvoorbeeld in de koelkast. Bewaar ze, vooral bij warme temperaturen, ook bij voorkeur in de koelkast. Deze kokossnack is tevens vegan.

  2. Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal voor nog meer leuke kook en bakvideo’s. Elke donderdag komt er een nieuwe video online.

Heeft het gesmaakt?
290 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!