Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Broodje gepocheerd ei

Dit broodje met spinazie, bacon en ei is een smakelijke (paas)lunch

Ingrediënten

Bereiding

 Toast het brood. Bak de ontbijtspek uit en laat uitlekken. Bak de spinazie een beetje aan in een pan. Beleg het brood met de spinazie, spek en plakjes avocado. Breng een pan net niet aan de kook. Voeg een eetlepel azijn toe aan het water, hierdoor stolt het eiwit sneller.

 Maak een lichte draaikolk in de pan en breek hier het ei in. Laat het ei ca. 4 minuten stollen en haal er daarna voorzichtig uit met een schuimspaan. Laat er ei er iets korter of langer in voor een zachtgekookt of hardgekookt ei. Leg op het broodje en bestrooi met een snufje peper, zout en peterselie.

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×

Maak een account om al je favoriete recepten te bewaren +

Download gratis het nieuwe herfst E-book met 12 unieke recepten

(Je vindt het E-book na het aanmelden op je persoonlijke profiel pagina.)