Ga naar de inhoud
Broodje geitenkaas

Broodje geitenkaas

Heerlijke lunch van een knapperig belegd broodje. Geniet van de perfecte combinatie van de hartige geitenkaas, zoete honing en knapperige walnoten op dit versgebakken broodje. Makkelijk in 10 minuten gemaakt

10 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegetarisch recept

Ingrediƫnten

Voor stuks

  • 2 broodjes
  • 100 gr zachte geitenkaas
  • 8 plakken komkommer
  • 2 kneepjes honing
  • 2 eetlepels walnoten
  • 1 Handje rucola
  • zwarte peper
  • 4 gedroogde tomaatjes op olie

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de broodjes open. Snijd de komkommer in plakjes en leg deze op de onderste helft van de broodjes.


  2. Verdeel de geitenkaas over de komkommer. En daarna de rucola.


    pitabroodje met geitenkaas stap 2 pitabroodje met geitenkaas stap 3
  3. Snijd de tomaatjes in stukjes en beleg ook ook de broodjes hiermee. Verdeel de walnootjes over de broodjes en als laatste een kneepje honing en zwarte peper.


  4. Tip: vervang de tomaatjes ook eens door gebakken spekjes.