Broodje geitenkaas

Heerlijke lunch van een knapperig belegd broodje. Geniet van de perfecte combinatie van de hartige geitenkaas, zoete honing en knapperige walnoten op dit versgebakken broodje. Makkelijk in 10 minuten gemaakt

Bakrecept 10 min

ingrediënten

voor 2 stuks

Bereiding

  1. Snijd de broodjes open. Snijd de komkommer in plakjes en leg deze op de onderste helft van de broodjes.

  2. Verdeel de geitenkaas over de komkommer. En daarna de rucola.

  3. Snijd de tomaatjes in stukjes en beleg ook ook de broodjes hiermee. Verdeel de walnootjes over de broodjes en als laatste een kneepje honing en zwarte peper.

  4. Tip: vervang de tomaatjes ook eens door gebakken spekjes.

Heeft het gesmaakt?
2 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!