Broodje geitenkaas
Heerlijke lunch van een knapperig belegd broodje. Geniet van de perfecte combinatie van de hartige geitenkaas, zoete honing en knapperige walnoten op dit versgebakken broodje. Makkelijk in 10 minuten gemaakt
10 M
Ingrediƫnten
Voor stuks
-
2 broodjes
-
100 gr zachte geitenkaas
-
8 plakken komkommer
-
2 kneepjes honing
-
2 eetlepels walnoten
-
1 Handje rucola
-
zwarte peper
-
4 gedroogde tomaatjes op olie
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Snijd de broodjes open. Snijd de komkommer in plakjes en leg deze op de onderste helft van de broodjes.
-
Verdeel de geitenkaas over de komkommer. En daarna de rucola.
-
Snijd de tomaatjes in stukjes en beleg ook ook de broodjes hiermee. Verdeel de walnootjes over de broodjes en als laatste een kneepje honing en zwarte peper.
-
Tip: vervang de tomaatjes ook eens door gebakken spekjes.
Heeft het gesmaakt?
6 stemmen
Ook lekker