Cake in mok

Makkelijk en snel; binnen 10 minuten een luchtige cake met frambozen uit de magnetron

Ingrediënten
80 gr bloem
100 gr suiker
1 theel bakpoeder
2 kleine eieren
6 eetl melk
6 eetl olijfolie
Verse frambozen
 
Materialen
Mok
Garde
 
Bereiding
Meng de bloem, suiker en bakpoeder door elkaar. Klop met een garde de eieren, melk en olijfolie er door. Giet het beslag in 2 grote mokken en laat een stuk of 8 frambozen per mok er in vallen. Zet elke mok ongeveer 2 minuten op 700 watt in de magnetron. De tijd kan ietsjes afwijken want elke magnetron is weer anders. Controleer met een sateprikker of de cake gaar is van binnen. Bestrooi eventueel met wat poedersuiker of spuit er een toef slagroom op. Je kunt de frambozen ook vervangen door ander fruit. 
 
184 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.