
Cake in mok
Makkelijk en snel: binnen 10 minuten een luchtige cake met frambozen uit de magnetron
5 M + 2 M magnetron
Ingrediƫnten: Cake in mok
Voor stuks
-
80 gr bloem
-
100 gr suiker
-
1 theelepel bakpoeder
-
2 kleine eieren
-
6 eetlepels melk
-
6 eetlepels olijfolie
-
verse frambozen
Benodigdheden
-
Mok
-
Garde
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Cake in mok
-
Meng de bloem, suiker en bakpoeder door elkaar. Klop met een garde de eieren, melk en olijfolie er door.
-
Giet het beslag in 2 grote mokken en laat een stuk of 8 frambozen per mok er in vallen.
-
Zet elke mok ongeveer 2 minuten op 700 watt in de magnetron. De tijd kan ietsjes afwijken want elke magnetron is weer anders.
-
Controleer met een sateprikker of de cake gaar is van binnen. Bestrooi eventueel met wat poedersuiker of spuit er een toef slagroom op. Je kunt de frambozen ook vervangen door ander fruit.
Heeft het gesmaakt?
264 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 496
- vet 25 gr
- verzadigd vet 4 gr
- koolhydraten 61 gr
- w.v. suikers 50 gr
- vezels 1 gr
- eiwit 6 gr
- zout 0.2 gr
Ook lekker