Carpaccio in glaasje met truffeldressing

Deze mini carpaccio salades zijn een perfect hapje en de truffeldressing maakt het extra feestelijk.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Dressing

Bereiding

 Meng in een kommetje de ingrediënten van de dressing tot deze egaal is. Neem de glaasjes en verdeel eerst de rucola over de glaasjes, dan de carpaccio en vervolgens de dressing. Maak de hapjes af met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes.

 

 Deze salade is makkelijk vooraf te maken. Serveer in dat geval de dressing apart.

89 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!