Ga naar de inhoud
Carpaccio in glaasje met truffeldressing

Carpaccio in glaasje met truffeldressing

Deze mini carpaccio salades zijn een perfect hapje en de truffeldressing maakt het extra feestelijk.

15 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediënten

Voor stuks

  • 120 gr carpaccio
  • 40 gr rucola
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels geroosterde pijnboompitjes

Dressing

  • 1 flinke eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel truffelolie
  • 1 eetlepel azijn
  • 0.5 theelepel honing
  • zwarte peper naar smaak

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Meng in een kommetje de ingrediënten van de dressing tot deze egaal is. Neem de glaasjes en verdeel eerst de rucola over de glaasjes, dan de carpaccio en vervolgens de dressing. Maak de hapjes af met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes.


    carpaccio glaasje www.leukerecepten.nl carpaccio glaasje www.leukerecepten.nl carpaccio glaasje www.leukerecepten.nl
  2. Deze salade is makkelijk vooraf te maken. Serveer in dat geval de dressing apart.