Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Carpaccio in glaasje met truffeldressing

Deze mini carpaccio salades zijn een perfect hapje en de truffeldressing maakt het extra feestelijk.

Ingrediënten
  • 120 gr carpaccio
  • 40 gr rucola
  • 2 eetlepels parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels geroosterde pijnboompitjes
Dressing
  • 1 flinke eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel truffelolie
  • 1 eetlepel azijn
  • ½ theelepel honing
  • zwarte peper naar smaak

Bereiding
Meng in een kommetje de ingrediënten van de dressing tot deze egaal is. Neem de glaasjes en verdeel eerst de rucola over de glaasjes, dan de carpaccio en vervolgens de dressing. Maak de hapjes af met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes.

carpaccio_glaasje_02.jpg
carpaccio_glaasje_03.jpg

Deze salade is makkelijk vooraf te maken. Serveer in dat geval de dressing apart.

Beoordeling (9 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel
Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus