Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Carpaccio in glaasje met truffeldressing

Deze mini carpaccio salades zijn een perfect hapje en de truffeldressing maakt het extra feestelijk.

Ingrediënten
  • 120 gr carpaccio
  • 40 gr rucola
  • 2 eetlepels parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels geroosterde pijnboompitjes
Dressing
  • 1 flinke eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel truffelolie
  • 1 eetlepel azijn
  • ½ theelepel honing
  • zwarte peper naar smaak

Bereiding
Meng in een kommetje de ingrediënten van de dressing tot deze egaal is. Neem de glaasjes en verdeel eerst de rucola over de glaasjes, dan de carpaccio en vervolgens de dressing. Maak de hapjes af met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes.

Deze salade is makkelijk vooraf te maken. Serveer in dat geval de dressing apart.

Paasrecepten

Heb je met Pasen een gezellig paasontbijt, paasbrunch of paasdiner gepland met familie of vrienden? Kijk dan hier voor een aantal leuke en makkelijke paasrecepten die bij iedereen in de smaak vallen. Denk bijvoorbeeld aan een quiche, lamskoteletjes, paasbrood, lentesoep, pasteitjes en feestelijke muffins. Bekijk hier alle paasrecepten.

×