Carpaccio in glaasje met truffeldressing

Deze mini carpaccio salades zijn een perfect hapje en de truffeldressing maakt het extra feestelijk.

Hapjes en snacks 15 min

ingrediënten

voor 8 stuks

Dressing

Bereiding

  1. Meng in een kommetje de ingrediënten van de dressing tot deze egaal is. Neem de glaasjes en verdeel eerst de rucola over de glaasjes, dan de carpaccio en vervolgens de dressing. Maak de hapjes af met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes.

  2. Deze salade is makkelijk vooraf te maken. Serveer in dat geval de dressing apart.

Heeft het gesmaakt?
113 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.