Ga naar de inhoud
Cheesecake overnight oats

Cheesecake overnight oats

Maak eens wat anders als ontbijt met dit recept voor heerlijke cheesecake overnight oats. Gemaakt met roomkaas, yoghurt, frambozen en nootjes. In 5 minuutjes heb je dit al gemaakt.

5 M + 1 U wachten

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegan recept Vegetarisch recept Glutenvrij recept Lactose arm recept

Ingrediënten

Voor personen

  • 65 gr havermout
  • 1 eetlepel chiazaad
  • 1 theelepel vanille aroma
  • 250 ml (plantaardige) melk
  • Snuf zout
  • 2 eetlepels roomkaas ( plantaardige )
  • 200 gr yoghurt ( plantaardige )
  • 100 gr frambozen
  • 2 eetlepels granola
  • 25 gr pistachenoten of walnoten

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Meng de havermout, chiazaad, plantaardige melk, vanille aroma en roomkaas in een bakje dat je kunt afsluiten. Roer alles goed door elkaar, dit zet je voor een nachtje in de koelkast. Je kunt het eventueel ook al na een uurtje eten, het is maar net wat je fijn vindt.


    cheesecake overnight oats stap 1 cheesecake overnight oats stap 2 cheesecake overnight oats stap 3
  2. In de ochtend verdeel je de overnight oats over twee bakjes of glaasjes en top je het af met de yoghurt, frambozen, nootjes en granola.