
Cheesecake overnight oats
Maak eens wat anders als ontbijt met dit recept voor heerlijke cheesecake overnight oats. Gemaakt met roomkaas, yoghurt, frambozen en nootjes. In 5 minuutjes heb je dit al gemaakt.
5 M + 1 U wachten
Ingrediƫnten
Voor personen
-
65 gr havermout
-
1 eetlepel chiazaad
-
1 theelepel vanille aroma
-
250 ml (plantaardige) melk
-
Snuf zout
-
2 eetlepels roomkaas ( plantaardige )
-
200 gr yoghurt ( plantaardige )
-
100 gr frambozen
-
2 eetlepels granola
-
25 gr pistachenoten of walnoten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Meng de havermout, chiazaad, plantaardige melk, vanille aroma en roomkaas in een bakje dat je kunt afsluiten. Roer alles goed door elkaar, dit zet je voor een nachtje in de koelkast. Je kunt het eventueel ook al na een uurtje eten, het is maar net wat je fijn vindt.
-
In de ochtend verdeel je de overnight oats over twee bakjes of glaasjes en top je het af met de yoghurt, frambozen, nootjes en granola.
Heeft het gesmaakt?
11 stemmen
Ook lekker