Vegan chocolade milkshake

Deze vegan chocolade milkshake maak je in slechts een paar minuten en is het ideale toetje of tussendoortje op warme dagen. En dat helemaal plantaardig!

Drankjes 5 min

ingrediënten

voor 2 milkshakes

Benodigdheden

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Doe de amandelmelk, cacaopoeder, bevroren bananen, Medjool dadels (zonder pit), pindakaas en een snufje zout in de blender en mix het tot een gladde milkshake.

  2. Giet de milkshake in de glazen en spuit er wat plantaardige topping overheen. Maak het af met wat cacaonibs.

  3. Tips: Schil de (rijpe) bananen en snijd deze in stukjes. Vries ze in zodat je er deze heerlijke milkshake van kunt maken of andere lekkere dingen.

  4. Sommige dadels zijn harder dan anderen. Medjool dadels zijn over het algemeen het meest zacht, maar mocht je twijfelen laat ze dan even weken in water. Zo voorkom je dat het mengsel te zwaar is om te mixen voor je blender.

  5. In plaats van bevroren bananen kun je ook bevroren mango gebruiken.

Heeft het gesmaakt?
13 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Lenna Omrani

Mijn doel is genieten en het creëren van een gelukkig en gebalanceerd leven met als basis plantaardige producten. Dit zie je ook terug in al mijn vegan recepten.