Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Cordon bleu voor de gourmet

Krokante mini kip gevuld met ham en kaas, ideaal voor in het gourmetpannetje

Ingredienten
5 kipfilet lapjes a la minuut
2 plakken kaas
5 kleine plakjes ham (Jumbo)
peper en zout
Bordje paneermeel
Bordje bloem
1 ei
 
Materialen
Prikkers
 
Bereiding
Leg de kipfilet onder een stukje plastic folie en sla nog wat platter met bijvoorbeeld een deegroller of pan. Bestrooi ze met peper en zout. Beleg het midden met een plakje ham en een stukje kaas. Vouw de lapjes dicht en steek vast met een prikker.
 
kip cordon bleu 01
kip cordon bleu 01
kip cordon bleu 01
kip cordon bleu 01
Haal ze door de bloem, losgeklopt ei en als laatste door het paneermeel. Doe een beetje olie in een gourmetpannetje en bak ze aan beide kanten. Bak ze ongeveer 8 tot 10 minuten tot ze goed gaar zijn van binnen. Haal de prikkers er tijdens of na het bakken uit.
 
Beoordeling (15 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Cannelloni met spinazie en zalm
Pasta ovenschotel met witlof
Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel