Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Cordon bleu voor de gourmet

Krokante mini kip gevuld met ham en kaas, ideaal voor in het gourmetpannetje

Ingredienten
5 kipfilet lapjes a la minuut
2 plakken kaas
5 kleine plakjes ham (Jumbo)
peper en zout
Bordje paneermeel
Bordje bloem
1 ei
 
Materialen
Prikkers
 
Bereiding
Leg de kipfilet onder een stukje plastic folie en sla nog wat platter met bijvoorbeeld een deegroller of pan. Bestrooi ze met peper en zout. Beleg het midden met een plakje ham en een stukje kaas. Vouw de lapjes dicht en steek vast met een prikker.
 
kip cordon bleu 01
kip cordon bleu 01
kip cordon bleu 01
kip cordon bleu 01
Haal ze door de bloem, losgeklopt ei en als laatste door het paneermeel. Doe een beetje olie in een gourmetpannetje en bak ze aan beide kanten. Bak ze ongeveer 8 tot 10 minuten tot ze goed gaar zijn van binnen. Haal de prikkers er tijdens of na het bakken uit.
 

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×