Cordon bleu voor de gourmet

Krokante mini kip gevuld met ham en kaas, ideaal voor in het gourmetpannetje

Ingredienten
5 kipfilet lapjes a la minuut
2 plakken kaas
5 kleine plakjes ham (Jumbo)
peper en zout
Bordje paneermeel
Bordje bloem
1 ei
 
Materialen
Prikkers
 
Bereiding
Leg de kipfilet onder een stukje plastic folie en sla nog wat platter met bijvoorbeeld een deegroller of pan. Bestrooi ze met peper en zout. Beleg het midden met een plakje ham en een stukje kaas. Vouw de lapjes dicht en steek vast met een prikker.
 
kip cordon bleu 01
kip cordon bleu 01
kip cordon bleu 01
kip cordon bleu 01
Haal ze door de bloem, losgeklopt ei en als laatste door het paneermeel. Doe een beetje olie in een gourmetpannetje en bak ze aan beide kanten. Bak ze ongeveer 8 tot 10 minuten tot ze goed gaar zijn van binnen. Haal de prikkers er tijdens of na het bakken uit.
 
28 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.