Cordon bleu voor de gourmet

Krokante mini kipfilet gevuld met ham en kaas, ideaal voor in het gourmetpannetje. Een lekker en makkelijk te maken hapje voor bij het gourmetten.

Bijgerecht 30 min

ingrediënten

voor 5 stuks

Materialen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Leg de kipfilet onder een stukje plastic folie en sla nog wat platter met bijvoorbeeld een deegroller of pan. Sla ze zo plat mogelijk, dan zijn ze straks sneller gaar. Bestrooi ze met peper en zout. Beleg het midden met een plakje ham en een stukje kaas. Vouw de lapjes dicht en steek vast met een prikker.

  2. Haal ze door de bloem, losgeklopt ei en als laatste door het paneermeel. Doe een beetje olie in een gourmetpannetje en bak ze aan beide kanten. Bak ze ongeveer 8 tot 10 minuten tot ze goed gaar zijn van binnen. Haal de prikkers er tijdens of na het bakken uit.

Heeft het gesmaakt?
34 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!