Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gegratineerde champignons

Recept voor gegratineerde champignons met parmezaanse kaas en knoflook uit de oven Ingrediënten
250 gram kleine champignons
2 teentjes knoflook
2 el geraspte Parmezaanse kaas
Verse peterselie
Zout en peper
2 el olijfolie
 
Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden. Was de champignons en blancheer deze 3 min in kokend water. Schud ze af en doe ze in een ovenschaaltje. Meng de olijfolie, peterselie en de knoflook er door heen en bestrooi met paper en zout. Als laatste strooi je er Parmezaanse kaas over. Zet het schaaltje ongeveer 10 min in de oven totdat de kaas mooi gesmolten is. Lekker op toast.
Beoordeling (82 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel
Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes