
Gegratineerde schnitzel
Maak met dit recept eenvoudig gegratineerde schnitzel. Pimp je schnitzel en garneer deze met groente en lekker veel gegratineerde kaas.
30 M
Ingrediƫnten
Voor personen
-
125 gr champignons
-
6 cherrytomaatjes
-
2 eetlepels crème fraîche
-
1 bosui
-
Handje geraspte kaas
-
1 rood uitje
-
Snufje peper
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Snipper het uitje en fruit deze aan in een pan met een beetje olie of boter. Voeg de champignons toe en bak tot deze iets geslonken zijn. Bak de schnitzels in een andere koekenpan met een beetje olie of boter gaar en krokant. Leg de schnitzels in een ovenschaal en schep het champignonmengsel erover.
-
Schep er een flinke lepel crème fraîche op. Snijd de tomaatjes in vieren en verdeel samen met de bosui over de schnitzels. Bestrooi met een beetje peper en wat kaas. Zet ze 3 tot 5 min onder de grill (of oven) tot de kaas gesmolten is. Lekker met wat gebakken aardappeltjes.
Heeft het gesmaakt?
113 stemmen
Ook lekker