Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gegratineerde schnitzel

Pimp je schnitzel en garneer deze met groente en lekker veel gegratineerde kaas

Ingrediënten
  • 2 schnitzels
  • 125 gr champignons
  • 6 cherrytomaatjes
  • 2 eetlepels creme fraiche
  • 1 bosui
  • Handje geraspte kaas
  • 1 rood uitje
  • Snufje peper

Bereiding
Snipper het uitje en fruit deze aan in een pan met een beetje olie of boter. Voeg de champignons toe en bak tot deze iets geslonken zijn. Bak de schnitzels in een andere koekenpan met een beetje olie of boter gaar en krokant. Leg de schnitzels in een ovenschaal en schep het champignonmengsel er over.

Schep er een flinke lepel creme fraiche op. Snijd de tomaatjes in vieren en verdeel samen met de bosui over de schnitzels. Bestrooi met een beetje peper en wat kaas. Zet ze 3 tot 5 min onder de grill (of oven) tot de kaas gesmolten is. Lekker met wat gebakken aardappeltjes.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×