Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gegratineerde schnitzel

Pimp je schnitzel en garneer deze met groente en lekker veel gegratineerde kaas

Ingrediënten
  • 2 schnitzels
  • 125 gr champignons
  • 6 cherrytomaatjes
  • 2 eetlepels creme fraiche
  • 1 bosui
  • Handje geraspte kaas
  • 1 rood uitje
  • Snufje peper

Bereiding
Snipper het uitje en fruit deze aan in een pan met een beetje olie of boter. Voeg de champignons toe en bak tot deze iets geslonken zijn. Bak de schnitzels in een andere koekenpan met een beetje olie of boter gaar en krokant. Leg de schnitzels in een ovenschaal en schep het champignonmengsel er over.

Schep er een flinke lepel creme fraiche op. Snijd de tomaatjes in vieren en verdeel samen met de bosui over de schnitzels. Bestrooi met een beetje peper en wat kaas. Zet ze 3 tot 5 min onder de grill (of oven) tot de kaas gesmolten is. Lekker met wat gebakken aardappeltjes.

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×