Varkenshaas met spek en ricotta

Stukje varkenshaas omwikkeld met spek met frisse ricotta en paprika, lekker met wat groenten en aardappeltjes.

Bijgerecht 20 min

ingrediënten

voor 8 stuks

Ingredienten

Bereiding

  1. Snijd de paprika in blokjes. Snijd de varkenshaas in plakken van ca 2 a 3 cm. Wikkel de plakken spek er om heen, vouw ze eventueel dubbel zodat ze even hoog zijn. Druk de spek goed vast.

  2. Bestrooi het vlees met een snuf peper. Verhit een beetje olie of boter in de pan. Bak de varkenshaas ca 7 minuten. Leg de medaillons op een bord en schep er wat ricotta op en verdeel de paprika en pijnboompitten er over. Garneer met een blaadje basilicum.

Heeft het gesmaakt?
21 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!