Geroosterde aardappelsalade
Deze aardappelsalade met gedroogde tomaatjes en parmezaanse kaas smaakt heerlijk bij een stukje vlees of vis
Ingredienten
600 gr aardappels (in schil)
75 gr rucola melange (of andere sla)
40 gr parmezaanse kaas
75 gr gedroogde tomaten (op olie)
peper en zout
snuf paprikapoeder
scheutje olijfolie
Dressing:
1 flinke teen knoflook
scheut olijfolie
1 eetlepel rodewijnazijn
½ theelepel mosterd
Materialen
Bakplaat met bakpapier
Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de aardappels in gelijke stukken en doe ze in een kom. Voeg een scheutje olijfolie, peper en zout toe en schep door elkaar. Verdeel de aardappels op de bakplaat en bestrooi ze met een beetje paprikapoeder. Bak de aardappels in ongeveer een uur krokant, draai ze halverwege om. Je kunt ze ook 8 minuten voorkoken en dan ongeveer een half uur in de oven bakken.



