Gevulde puntpaprika chorizo

Deze gevulde paprika’s hebben extra veel smaak door de stukjes chorizo en zijn lekker als bijgerecht

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de puntpaprika’s doormidden over de lange zijde en leg ze in een ovenschaal. Verwijder eventueel nog zaadjes of zaadlijsten uit de paprika.

 Snijd de chorizo in stukjes en halveer de tomaatjes. Vul de paprika helften hiermee. Bestrooi met peterselie en geraspte kaas. Bak ze 20 min in de oven. Lekker met wat aardappeltjes of rijst.

59 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!