Ga naar de inhoud
Gevulde puntpaprika chorizo

Gevulde puntpaprika chorizo

Deze gevulde paprika’s hebben extra veel smaak door de stukjes chorizo en zijn lekker als bijgerecht

15 M + 15 M oventijd

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediënten

Voor stuks

  • 2 puntpaprika’s
  • 150 gr chorizo
  • 250 gr cherry tomaatjes
  • Handje gerapste kaas
  • verse peterselie

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de puntpaprika’s doormidden over de lange zijde en leg ze in een ovenschaal. Verwijder eventueel nog zaadjes of zaadlijsten uit de paprika.


  2. Snijd de chorizo in stukjes en halveer de tomaatjes. Vul de paprika helften hiermee. Bestrooi met peterselie en geraspte kaas. Bak ze 20 min in de oven. Lekker met wat aardappeltjes of rijst.