Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde puntpaprika chorizo

Deze gevulde paprika’s hebben extra veel smaak door de stukjes chorizo en zijn lekker als bijgerecht

Ingrediënten
  • 2 puntpaprika’s
  • 150 gr chorizo
  • 250 gr cherry tomaatjes
  • Handje gerapste kaas
  • verse peterselie

Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de puntpaprika’s doormidden over de lange zijde en leg ze in een ovenschaal. Verwijder eventueel nog zaadjes of zaadlijsten uit de paprika.

Snijd de chorizo in stukjes en halveer de tomaatjes. Vul de paprika helften hiermee. Bestrooi met peterselie en geraspte kaas. Bak ze 20 min in de oven. Lekker met wat aardappeltjes of rijst.

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×