Gezonde cookie dough

Een heerlijke variant op koekjesdeeg die vegan, gezond, glutenvrij en makkelijk is om te maken. Heerlijk om van te snoepen!

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

Spoel de kikkererwten schoon en droog ze af met een theedoek. Doe de kikkererwten vervolgens in de keukenmachine.

Doe de pindakaas, amandelmeel, maple syrup, amandelmelk, vanille aroma en zout erbij en mix het tot een massa.

Meng vervolgens met een spatel de pure chocolade in kleine stukjes er doorheen.

Zet de cookie dough minstens 30 minuten in de koelkast om steviger te worden.

101 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sanne

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!