Gezonde cookie dough

Een heerlijke variant op koekjesdeeg die vegan, gezond, glutenvrij en makkelijk is om te maken. Heerlijk om van te snoepen!

Tussendoortjes 10 min + 30 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Spoel de kikkererwten schoon en droog ze af met een theedoek. Doe de kikkererwten vervolgens in de keukenmachine.

  2. Doe de pindakaas, amandelmeel, maple syrup, amandelmelk, vanille aroma en zout erbij en mix het tot een massa.

  3. Meng vervolgens met een spatel de pure chocolade in kleine stukjes er doorheen.

  4. Zet de cookie dough minstens 30 minuten in de koelkast om steviger te worden.

Heeft het gesmaakt?
194 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sanne

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.