Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gnocchi met blauwe kaas en paddenstoelen

Dit gerecht is onwijs herfstig met paddenstoelen, blauwe kaas, spinazie en natuurlijk de gnocchi.

Ingrediënten
  • 500 gr gnocchi
  • 100 gr spinazie
  • 400 gr gemengde paddenstoelen
  • 125 gr blauwe kaas
  • 1 ui
  • 1 tenen knoflook
  • 5 gr peterselie
  • 50 gr walnoten
  • olie om in te bakken

Bereiding
Kook de gnocchi volgens de verpakking en giet af met koud water tot deze volledig afgekoeld is. Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd de paddenstoelen in kleinere stukjes. Hak de peterselie en walnoten. Fruit het uitje aan met de knoflook en voeg na 3 minuten ook de paddenstoelen toe.

Gnocci-met-paddenstoelen-en-blauwe-kaas-2.jpg
Gnocci-met-paddenstoelen-en-blauwe-kaas-3.jpg
Gnocci-met-paddenstoelen-en-blauwe-kaas.jpg

Bak deze 3 minuten mee en voeg dan de gnocchi toe. Bak het geheel nog 3-5 minuten en voeg dan de gehakte peterselie en de spinazie toe. Zet het vuur vervolgens uit zodat de spinazie niet geheel slinkt. Garneer het gerecht met walnoten en blauwe kaas.

Dit recept is gemaakt door Jaimy

Beoordeling (29 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette