Ga naar de inhoud
Gnocchi met blauwe kaas en paddenstoelen

Gnocchi met blauwe kaas en paddenstoelen

Dit gerecht is onwijs herfstig met paddenstoelen, blauwe kaas, spinazie en natuurlijk de gnocchi.

30 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.
Vegetarisch recept

Ingrediënten

Voor personen

  • 500 gr gnocchi
  • 100 gr spinazie
  • 400 gr gemengde paddenstoelen
  • 125 gr blauwe kaas
  • 1 ui
  • 1 tenen knoflook
  • 5 gr peterselie
  • 50 gr walnoten
  • olie om in te bakken

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kook de gnocchi volgens de verpakking en giet af met koud water tot deze volledig afgekoeld is. Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd de paddenstoelen in kleinere stukjes. Hak de peterselie en walnoten. Fruit het uitje aan met de knoflook en voeg na 3 minuten ook de paddenstoelen toe.


    gnocchi-met-paddestoelen www.leukerecepten.nl gnocchi-met-paddestoelen www.leukerecepten.nl gnocchi-met-paddestoelen www.leukerecepten.nl
  2. Bak deze 3 minuten mee en voeg dan de gnocchi toe. Bak het geheel nog 3-5 minuten en voeg dan de gehakte peterselie en de spinazie toe. Zet het vuur vervolgens uit zodat de spinazie niet geheel slinkt. Garneer het gerecht met walnoten en blauwe kaas.


  3. Dit recept is gemaakt door Jaimy