
Gnocchi met blauwe kaas en paddenstoelen
Dit gerecht is onwijs herfstig met paddenstoelen, blauwe kaas, spinazie en natuurlijk de gnocchi.
30 M
Ingrediƫnten: Gnocchi blauwe kaas
Voor personen
-
500 gr gnocchi
-
100 gr spinazie
-
400 gr gemengde paddenstoelen
-
125 gr blauwe kaas
-
1 ui
-
1 tenen knoflook
-
5 gr peterselie
-
50 gr walnoten
-
olie om in te bakken
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Gnocchi blauwe kaas
-
Kook de gnocchi volgens de verpakking en giet af met koud water tot deze volledig afgekoeld is. Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd de paddenstoelen in kleinere stukjes. Hak de peterselie en walnoten. Fruit het uitje aan met de knoflook en voeg na 3 minuten ook de paddenstoelen toe.
-
Bak deze 3 minuten mee en voeg dan de gnocchi toe. Bak het geheel nog 3-5 minuten en voeg dan de gehakte peterselie en de spinazie toe. Zet het vuur vervolgens uit zodat de spinazie niet geheel slinkt. Garneer het gerecht met walnoten en blauwe kaas.
-
Dit recept is gemaakt door Jaimy
Heeft het gesmaakt?
149 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 550
- vet 30 gr
- verzadigd vet 10 gr
- koolhydraten 50 gr
- w.v. suikers 3 gr
- vezels 4 gr
- eiwit 15 gr
- zout 1.5 gr
Ook lekker