Gnocchi met blauwe kaas en paddenstoelen

Dit gerecht is onwijs herfstig met paddenstoelen, blauwe kaas, spinazie en natuurlijk de gnocchi.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

 Kook de gnocchi volgens de verpakking en giet af met koud water tot deze volledig afgekoeld is. Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd de paddenstoelen in kleinere stukjes. Hak de peterselie en walnoten. Fruit het uitje aan met de knoflook en voeg na 3 minuten ook de paddenstoelen toe.

 Bak deze 3 minuten mee en voeg dan de gnocchi toe. Bak het geheel nog 3-5 minuten en voeg dan de gehakte peterselie en de spinazie toe. Zet het vuur vervolgens uit zodat de spinazie niet geheel slinkt. Garneer het gerecht met walnoten en blauwe kaas.

 Dit recept is gemaakt door Jaimy

86 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!