Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gnocchi met blauwe kaas en paddenstoelen

Dit gerecht is onwijs herfstig met paddenstoelen, blauwe kaas, spinazie en natuurlijk de gnocchi.

Ingrediënten
  • 500 gr gnocchi
  • 100 gr spinazie
  • 400 gr gemengde paddenstoelen
  • 125 gr blauwe kaas
  • 1 ui
  • 1 tenen knoflook
  • 5 gr peterselie
  • 50 gr walnoten
  • olie om in te bakken

Bereiding
Kook de gnocchi volgens de verpakking en giet af met koud water tot deze volledig afgekoeld is. Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd de paddenstoelen in kleinere stukjes. Hak de peterselie en walnoten. Fruit het uitje aan met de knoflook en voeg na 3 minuten ook de paddenstoelen toe.

Gnocci-met-paddenstoelen-en-blauwe-kaas-2.jpg
Gnocci-met-paddenstoelen-en-blauwe-kaas-3.jpg
Gnocci-met-paddenstoelen-en-blauwe-kaas.jpg

Bak deze 3 minuten mee en voeg dan de gnocchi toe. Bak het geheel nog 3-5 minuten en voeg dan de gehakte peterselie en de spinazie toe. Zet het vuur vervolgens uit zodat de spinazie niet geheel slinkt. Garneer het gerecht met walnoten en blauwe kaas.

Dit recept is gemaakt door Jaimy

Beoordeling (23 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x oranje recepten
  • Gebak en taart
Oranje feesttaart
  • Hapjes
Oranje kroontjes met abrikoosjes
  • Hapjes
Oranje kaasballetjes

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal